Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Hi!

Chewies&more heeft de veiligheid van je kleintje altijd op nummer 1 heeft staan, vragen wij jouw aandacht voor onze speenkoorden waarvan je er misschien onlangs één bij ons gekocht hebt. Deze clips zijn verkocht vanaf eind februari 2019 - heden.

Uit extra testen is gebleken dat de nieuwe ronde clip van onze speenkoorden kan breken waardoor er kleine onderdelen kunnen loskomen. Ook de houten kraal aan het eind van het silicone speenkoord kan door een val of beknelling in kleine delen uiteenvallen.

Mocht het kleintje dit kleine onderdeel in zijn/haar mondje nemen dan bestaat het gevaar op verstikking.

Je wordt verzocht om de speenkoorden niet meer te gebruiken en deze buiten het gebruik van een klein kind te houden.

Het gaat om de volgende modellen:

 

 

 

Je wordt verzocht om de speenkoord naar ons te sturen door een reactie te geven via het volgende email adres met de volgende gegevens:

Wij horen graag van jou in deze mail:

  • Je naam
  • Om welke clip het gaat
  • Wanneer je deze ongeveer hebt aangeschaft
  • Als je de clip naar ons terug stuurt ontvang je van ons een tegoedbon ter waarde van het aanschaf bedrag welke vrij te besteden is op onze website. Wij verwachten binnenkort de nieuwe bevestigingsclips dus hierbij is vervanging van de huidige ook zeker een optie!
  • Je ontvangt dan van ons het retour etiket waarmee je het artikel naar ons op kunt sturen op onze kosten en aanvullende informatie.

Heb je de clip gekocht bij 1 van onze verkooppunten? Dan mag je deze daar retourneren!

 

 

Het kan zijn dat je ondanks dit bericht de speenhouder toch wilt houden. Op zich mag dit uiteraard maar laat dit dan ook aan ons weten via dit email adres. Dit betekent namelijk dat wij dan verder niet meer verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor eventuele schade of letsel voorkomend uit een defect van dit artikel.

 

 

Ook voor andere vragen over dit onderwerp kun je via onderstaand emailadres contact opnemen:

recall@chewiesandmore.com

Reacties over dit onderwerp via Instagram, Facebook of Whatsapp nemen we niet in behandeling, ik hoop op jullie begrip hiervoor.


Mijn welgemeende excuses voor het ongemak,
Christine

& team Chewies
Tamar, Anne, Nienke & Louise

 

© 2016 - 2020 Chewies & more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel