Chewies&more verleent u hierbij toegang tot www.chewiesandmore.com en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Chewies&more behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Chewies&more spant zich in om de inhoud van www.chewiesandmore.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op www.chewiesandmore.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Chewies&more.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.chewiesandmore.com geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Chewie&more. Voor op www.chewiesandmore.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Chewies&more nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Chewies&more.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Chewies&more behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Chewies&more is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Controleer daarom regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen & contact op te nemen met Chewies&more, Kv.k 67255337.

© 2016 - 2020 Chewies & more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel