Maxicosi Spanner

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 28,95 (inclusief 21% btw)

Hoe leuk is onze maxicosispanner! Natuurlijk mag je deze helemaal zelf samenstellen qua kleur! Je kiest de 3 kleuren van de grote kralen en kleur van de Hexagon kraal. Door de 2 houten ringen maakt dit een zacht rammelend geluid en de bewegingen en de contrasten zijn zeer interessant voor je kleintje.

De lengte van de spanner is +/- 40 cm

Hiermee is hij passend voor alle maxicosi stoeltjes, ook andere merken.

 

De houten kralen en ringen blijven altijd het zelfde in het ontwerp, jij kiest de invulling van de kleuren.

  • Bij de eerste 2 opties kies je voor de kleuren van de 19mm kralen ( Kleur kraal )
  • Bij de laatste optie kies je voor de kleur van de hexagon die gelijk is aan de 3e kleur van de kralen.

 

Het hout wat wij gebruiken is beukenhout. Meer dan andere houtsoorten heeft beukenhout een uitstekende antibacteriële werking. Wij maken gebruik van 100% silicone kralen. Het silicone is 100% food grated, bestendig tegen beschadiging en vrij van schadelijke toevoegingen zoals onder andere BPA, pfalaten en andere toevoegingen. Siliconen voelt zacht en glad aan. Het is als een van de weinige stoffen volledig recyclebaar, dat betekent minder afval en een lange levensduur.

 

Voor baby’s is de wereld nog vooral een zwart-wit film. Ze zien namelijk nog geen echte kleuren. Wel zien zij het verschil in kleuren, waardoor het beeld bestaat uit grijstonen. Tussen 4 tot 6 weken begint de baby basiskleuren te onderscheiden. Baby’s houden van contrasten. Hoe sterker het contrast, hoe interessanter. Dit is de reden waarom wij met kleurcontrast werken.

 

Het schoonmaken van het silicone kan met water en een mild sopje. Het beukenhout kan je afnemen met een vochtig doekje en aan de lucht laten drogen. Ook een billendoekje werkt hier goed voor! Een Chewie kan niet uitgekookt worden, in de sterilisator of in de vaatwasser. 

 

 

Met het keurmerk FSC bent u er zeker van dat ons hout uit een verantwoord beheert bos komt. Ook zijn al onze Chewies allemaal getest en gecertificeerd naar de Europese speelgoednorm EN71 en worden door onszelf, stuk voor stuk, met de hand in Nederland gemaakt. Wij voldoen ook aan de wet Richtlijn 2009/48/EG en zijn onze producten dus veilig. De CE-markering betekent dat onze producten voldoen aan de wettelijke eisen. 

 

 

 

Let op!

Altijd bevestigen met de linten aan beide zijdes van de draagbeugel en een dubbele knoop.

Deze wagenspanner dient alleen gebruikt te worden onder toezicht en voor elk gebruik gecontroleerd te worden op beschadigingen en slijtage. Bij vertoon van slijtage of beschadigingen niet meer gebruiken.

Waarschuwing:

Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

© 2016 - 2020 Chewies & more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel