Toddler Chewie

Artikelnummer: CH0017
Vorige Artikel 12 van 12
€ 13,95 (inclusief 21% btw)

Deze Toddler Chewie is perfect voor de peuters die toch nog de behoefte hebben om op iets de bijten of te sabbelen. Door het kauwen op de Toddler Chewie kunnen ze zich vaak beter afsluiten voor prikkels van buitenaf en dus beter concentreren. Daarbij trainen ze ook de spieren van de mond en kunnen ze ook de gevoelens van spanning en stress beter tot rust laten komen.

 

Je kan bij de keuze opties kiezen uit alle 16 kleuren die vermeld staan op de afbeelding. Voor je kleurkeuze kan je de nummers bij de kleuren doorgeven en eventueel de volgorde hiervan. Je kan ook kiezen voor 1 kleur of bv de ene helft zwart en de andere marble.


De binnenmaat van het armbandje is 5,5 / 6 cm doorsnede, ( 14/15 cm in het rond ) mocht je deze groter of kleiner willen, dat kan! Let me know!

Mix and match and BITE THIS ;)

 

Wij maken gebruik van 100% silicone kralen. Het silicone is 100% food grated, bestendig tegen beschadiging en vrij van schadelijke toevoegingen zoals onder andere BPA, pfalaten en andere toevoegingen. Siliconen voelt zacht en glad aan. Het is als een van de weinige stoffen volledig recyclebaar, dat betekent minder afval en een lange levensduur.

 

Voor baby’s is de wereld nog vooral een zwart-wit film. Ze zien namelijk nog geen echte kleuren. Wel zien zij het verschil in kleuren, waardoor het beeld bestaat uit grijstonen. Tussen 4 tot 6 weken begint de baby basiskleuren te onderscheiden. Baby’s houden van contrasten. Hoe sterker het contrast, hoe interessanter. Dit is de reden waarom wij met kleurcontrast werken.

 

Het schoonmaken van het silicone kan met water en een mild sopje. Een Chewie kan niet uitgekookt worden, in de sterilisator of in de vaatwasser. 

 

 

 

Met het keurmerk FSC bent u er zeker van dat ons hout uit een verantwoord beheert bos komt. Ook zijn al onze Chewies allemaal getest en gecertificeerd naar de Europese speelgoednorm EN71 en worden door onszelf, stuk voor stuk, met de hand in Nederland gemaakt. Wij voldoen ook aan de wet Richtlijn 2009/48/EG en zijn onze producten dus veilig. De CE-markering betekent dat onze producten voldoen aan de wettelijke eisen. 

 

 


Zoals bij alle Chewies adviseren wij om deze voor elk gebruik te controleren op beschadigingen en je kleintje nooit alleen te laten terwijl hij of zij speelt of bijt met/op dit product.

 

Omdat alle Chewies & Clips met de hand gemaakt worden doen wij ons best om je bestelling binnen 2-5 werkdagen te versturen. (Behalve als er anders word aangegeven bij het artikel). Bij grote drukte kan dit uitlopen. In de bevestiging van de bestelling zal een betere indicatie gegeven worden over de levertijd en mocht dit langer worden zullen wij dit bij u aangeven.

© 2016 - 2020 Chewies & more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel